Juice Monkey Juice Cleanse

De eerste stap naar een energiek lichaam
Stacks Image 37
Wat is een detox? Heel simpel gezegd is het doen van een detox oftewel juice cleanse de reset button indrukken, echter zo simpel is het helaas niet. Met een juice cleanse geef je je lichaam even pauze wat betreft ongezonde voedingskeuzes (en ja, als we eerlijk zijn maken we die allemaal weleens). Zelfs als je heel gezond en sportief leeft word je alsnog blootgesteld aan onvermijdbare vervuilende omgevingsfactoren. Te denken valt aan medicijnen, uitlaatgassen, schoonmaakmiddelen, milieuvervuiling, maar ook de chemicaliën in de kleding die net schoon gewassen en gestreken van de stomerij terug is gekomen.

Als je erover nadenkt geen fijn idee toch?

Gelukkig is je lichaam er op gebouwd om zichzelf te reinigen en afvalstoffen af te voeren. Maar wil je het grondiger aanpakken en je lichaam een handje helpen start dan met een Juice Monkey juice cleanse.

Het doel van een cleanse is het resetten van je lichaam, het te ontdoen van afvalstoffen en je immuunsysteem te boosten. Idealiter doe je 2 tot 4 keer per jaar een cleanse.
Ca. 5 dagen voordat de cleanse start begin je met het elimineren van bepaalde voedingsmiddelen, zodat je lijf alvast kan "afkicken". Mocht je altijd al heel gezond eten, dan zal dit bijna niet nodig zijn, mocht je veel suikers, "slechte" vetten en bewerkte voedingsmiddelen eten dan zal dit wel even aanpassen zijn maar des te groter is het effect van de cleanse. Na de cleanse zul je je energieker voelen, je huid zal meer stralen, je weerstand is verhoogd, je concentratie zal zijn toegenomen, je voelt je helderder in je hoofd en ook zul je beter slapen; voor veel mensen een positieve bijwerking, maar niet het doel van de cleanse...je zult tijdens deze dagen waarschijnlijk een paar kilootjes verliezen.
De inhoud van 1 flesje is het sap van ruim 1 kilo groente en fruit
Stacks Image 1557
Tijdens de cleanse drink je behalve de sapjes niets anders drinken dan veel water en natuurlijke biologische kruidenthee.

Je kunt de juice cleanse bij ons bestellen voor 1, 3, 5 of 7 dagen. Je begint de dag met een shot en drinkt verdeeld over de dag 6 verschillende biologische en koudgeperste sappen. De inhoud van 1 flesje is het sap van ruim 1 kilo groente en fruit, waarbij de verdeling 90% groente en 10% fruit is. Mocht je nooit eerder een sappen detox hebben gedaan en je wilt de sappen iets zoeter hebben qua smaak dan is dit altijd bespreekbaar.

De sappen van Juice Monkey zijn raw, glutenvrij, lactosevrij, sojavrij, vegan, ongepasteuriseerd en biologisch!
AL ONZE JUICES ZIJN COLD PRESSED!!!
Detox prijzen:

1 dag (1 shot + 6 flesjes) € 36,50,-
3 dagen (3 shots + 18 flesjes) € 99,50,-
5 dagen (5 shots + 30 flesjes) € 167,-
7 dagen (7 shots + 42 flesjes) € 225,-
Bel ons om te bestellen ( T: +31 (0)6 2557 1717 ) of gebruik onderstaand formulier!
Detox aanmeldformulier
Via dit formulier kun je je inschrijven voor onze sapkuur.
Stacks Image 1545
Stacks Image 1547